Prázdninové čtvrtky v Advivum již několikátou sezónu patří grilování s degustací kvalitních vín. Na poslední srpnovou akci jsme přizvali rodinnou brasserii Café de Paris, která se postarala o neotřelé letní menu plné zajímavých kombinací. Jako předkrm se podávala variace kanapek s foie gras, kozím sýrem či hovězím tatarákem, na výběr bylo také ze dvou hlavních jídel – pro milovníky ryb kuchaři nachystali marinovaného lososa gravlax a pro masožravce zase grilované kachní prso s fermentovaným květákem.
Co by to bylo za akci bez skvělého pití? Ani tentokrát na grilování nechyběla bezedná sklenička, ze které mohli hosté ochutnat následující vína:

Cremant de Bourgogne Brut Blanc de Blancs 0,75 l

Cremant de Bourgogne Brut Blanc de Blancs 0,75 l

Sancerre Blanc 2021 0,75 l

Sancerre Blanc 2021 0,75 l

Cassagnau Rosé 2020 0,75 l

Cassagnau Rosé 2020 0,75 l

Bourgogne Rouge 2019 0,75 l

Bourgogne Rouge 2019 0,75 l

Kombinace skvěle připraveného jídla z rukou týmu Pavla Culeka a k němu perfektně napárovaného vína od someliérů z winebaru Advivum byla velkým lákadlem, díky němuž se stolky vevnitř i venku rychle zaplnily. 
Chtěli byste také zažít atmosféru letní grilovačky v centru Prahy? Zveme vás na zřejmě poslední podobnou akci této sezóny, která se uskuteční ve čtvrtek 22.9. od 18:00. O skvěle připravené maso nebude nouze, protože partnerem tentokrát nebude nikdo jiný než restaurace MeatEater v čele s grill masterem Danielem Govonim.
Těšíme se na vás!